Зірки УПЛ: Євген Банада

BanadaПівзахисника «Олександрії» Євгена Банаду  характеризує експерт Олександр Сопко:

Характеристика. Один із ключових виконавців середини поля в «Олександрії». Такі зазвичай уміють грати у футбол, причому не в якійсь одній іпостасі — тільки відбирати, тільки створювати, а в усіх. Тобто Євген, будучи опорником і чудово виконуючи безпосередні функції, водночас активно допомагає атакувальній лінії. Він давно в клубі, пройшов із ним усі стадії становлення. Головне, чим Банада відрізняється від партнерів, — швидкістю прогресу. Можливо, це на нього так єврокубки вплинули.
«Плюси» в грі. Працездатний, непоступливий, самовідданий. Розуміє гру. Боєць, без якого неможливо уявити «Олександрію». Відрадно, що цього сезону він дуже додав у діях на атаку. Раніше йому була притаманна, скажімо так, хороша агресивність у чужому штрафному при подачі кутових та штрафних. А сьогодні він явно покращив уміння грати в завершальній фазі атаки, тому, зокрема, почав забивати.
«Мінуси» в грі. Насамперед недостатня швидкість (особливо дистанційна). Крім того, на мою думку, йому треба додати в такому ігровому компоненті, як початок атаки, перший пас.
Перспективи. Згадавши його вік, зрозуміємо, що Євген вступив у час розквіту кар’єри. І якщо цілий рік Банада прогресуватиме так, як останній місяць, отримає виклик від наставників національної команди.

upl.ua

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні