Володимир Шаран: У другому таймі ми трохи втомилися

Sharan22Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував нічию з БАТЕ (1: 1) в першому матчі плей-офф Ліги Європи.

– Гру можна розділити на періоди, тому що спочатку ми знітилися. Прекрасна атмосфера, підтримка уболівальників БАТЕ і брак досвіду – було видно, що хлопці розгубилися. Припустилися багатьох тактичних помилок в центрі поля і пропустили гол.

Безумовно, певна перевага була на боці БАТЕ. Але забивши м’яч у відповідь хлопці заспокоїлися і почали показувати той футбол, який ми хотіли бачити. Безумовно, на лівому фланзі були активні Бацула і Цуріков. В цілому, першим таймом я задоволений, за винятком дій деяких хлопців, у яких було багато браку. У другому таймі ми трохи втомилися і намагалися зберегти рахунок.

– Ваша команда дуже глибоко сіла. Це ваша установка?

– Ні. Повірте, я ніколи не даю таких установок. Безумовно, в кінці деяких матчів ми сідали глибоко. Так вийшло і сьогодні, тому що хлопці хотіли зберегти рахунок і трохи втомилися. На такому рівні фізичної готовності судоми вистачати не повинні, але сьогодні вони були: хлопці кажуть, що трохи незвично грати на такому полі. І вони віддали багато сил.

– Що сказали команді в перерві?

– Капітан команди Запорожан попросив заміну. Сказав, що потерпить, але відчув дискомфорт в задній поверхні стегна і попросив заміну вже по ходу другого тайму. Це основний гравець, на якому тримається не тільки оборона. Це десь психологічно позначилося на хлопцях. Крім того, ми сказали, щоб у другому таймі грали, як в першому, тому що ніколи не можна сідати глибоко. 

– Чого очікуєте від матчу-відповіді?

– Очікуємо підтримки наших уболівальників. Стадіон маленький, але ми його заповнимо. Постараємося нав’язати боротьбу, тому що в майстерності ми поступаємося БАТЕ. Це наочно видно. Найголовніше, щоб хлопці відновилися, тому що зараз дуже важлива гра з «Карпатами». А у нас в обоймі не так багато футболістів, щоб мати два рівноцінні склади.

– Очікували від БАТЕ більшого?

– Відверто кажучи, очікував. Поєдинок зі «Славією» був одним з кращих. У перші 15 хвилин БАТЕ мене здивував, тому що вони намагалися більшою мірою грати на контратаках. Не можна давати так грати, коли є такі швидкісні футболісти, як Іваніч і Гордійчук, які добре розпоряджаються м’ячем і створюють гостроту. Так був забитий перший м’яч. БАТЕ – хороша команда. Ми не настільки хороша команда, щоб говорити, що незадоволені результатом.

– Запорожан зіграє з «Карпатами»? І чи все гаразд з Полярусом?

– Запорожану доведеться пропустити гру з «Карпатами», а з Полярусом все нормально, – сказав Шаран.

Офіційний сайт ФК Олександрія”

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні