Зірка – Олімпік 0:0. Післяматчева прес-конференція Романа Монарьова

MonarevГоловний тренер “Зірки” Роман Монарьов розповів про матч з “Олімпіком” в рамках другого туру української Прем’єр-ліги.

– На початку матчу ми були трошки затиснуті, тому що десь побоювалися суперника, їх швидких контратак. У “Олімпіка” є в складі один з кращих виконавців під цю схему, тому ми зобов’язані були забезпечити себе. Десь придивлялися, хотіли відчути суперника. У другому таймі ми переграли донеччан за емоціями і бажанням. Так, може, і не було стовідсоткових моментів, але суперник стояв на своїй половині поля вдесятьох. Десь не вистачає майстерності, щоб подолати таку оборону. Треба використовувати напівшанси, стандарти.

Звичайно, хотілося б сказати, що ми недоукомплектовані, нам потрібно закрити ще 4-5 позицій. Так ми посилимо склад, конкуренцію. Щоб в таких іграх ми могли посилити тиск. На жаль, поки такої можливості немає, але я сподіваюся, що ми з керівництвом рушимо в цьому напрямку. “Зірка” рухається в правильному напрямку.

Яке завдання у “Зірки” на першу частину чемпіонату?

– Зараз всі команди хочуть потрапити до першої шістки. Нерозумно було б ставити завдання просто не вилетіти. Більш того, ми з хлопцями поставили собі окреме завдання – незалежно від суперника, будемо намагатися перемагати в кожному матчі. Але щоб ставити реально високі завдання, потрібно підсилюватися.

– Як оціните гру Чічікова?

– У нас всі люди на рахунку. Чичиков виконав величезний обсяг роботи, втомився. Він допомагав і на фланзі, і попереду, заробив пенальті. На мій погляд, ми сьогодні заробили два пенальті, а суддя не побачив жодного.

Офіційний сайт ФК “Олімпік”

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні