У Кропивницькому відбулася зустріч з Першим заступником Міністра спорту

HotsulПід час проведення легкоатлетичного чемпіонату України на третьому поверсі адміністративного корпусу стадіону «Зірка» відбулась зустріч журналістів з першим заступником міністра спорту України, президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом.

Спілкування проходило в неформальній атмосфері й під час діалогу Ігор Євгенович відповів на багато запитань представників ЗМІ. Зокрема, з уст очільника ФЛАУ пролунало, що в Україні є всього дві легкоатлетичні арени, котрі відповідають міжнародним стандартам. Один з них – це стадіон «Зірка». До того ж нашу арену можна назвати найкращою в країні, адже доріжки кропивницького стадіону набагато кращі за покриття в Луцьку.

Крім того, на цій зустрічі було піднятим питання про введення так званого Закону «Про меценатство», який передбачав би певні пільги для тих бізнесменів, котрі вкладають свої кошти в розвиток спорту. Безперечно одним з таких є президент ФК «Зірка» Максим Березкін. До речі, Ігор Гоцул вчергове подякував Максиму Станіславовичу за те, що побудував у Кропивницькому сучасний легкоатлетичний стадіон з найкращим у країні покриттям. Також, президент ФЛАУ відзначив, що не без участі Максима Березкіна головний чемпіонат України, котрий нині проходить у нашому місті, був переданий Кропивницькому, адже до останнього вирішувалось, чи ці старти прийматиме Кіровоградщина чи Луцьк.

Також, обговорили питання залучення вболівальників на трибуни під час виступів представників «королеви спорту» й не тільки. Ігор Гоцул висловив своє бачення вирішення цієї проблеми, яке полягає в тому, що потрібно, аби всі без винятку зірки української легкої атлетики змагались на чемпіонаті країни, а для вболівальників продавались квитки й створювались умови для їх комфортного перегляду змагань.

Загалом, можна констатувати, що це спілкування дало змогу журналістам зрозуміти багато тонкощів легкої атлетики, які стосуються не лише спортивної складової, а й організаційної.

Офіційний сайт ФК Зірка

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні