Відкритий лист ФК «Інгулець»

fc_IngyletsЗ приводу ситуації, яка склалася щодо футболіста Романа Помазана, ФК «Інгулець» повідомляє наступне: 

Президент та співробітники ФК «Інгулець» дійсно мали усну інформацію щодо намагання футболіста нашої команди Романа Помазана вплинути на результат матчу ФК «Нива-В» (Вінниця) – ФК «Інгулець-2» (Петрове).
Роману Помазану запропонували пройти перевірку на поліграфі задля відведення підозр щодо своєї участі у неправомірних діях. Але, замість того щоб відстояти своє «чесне ім’я», Роман Помазан миттєво самовільно залишив розташування команди, чим не відвів підозри щодо себе.
На сьогоднішній день, Комітетом з етики та чесної гри ФФУ визнано наші підозри недостатніми для звинувачення Романа Помазана у впливі на результат матчу ФК «Нива-В» (Вінниця) – ФК «Інгулець-2» (Петрове).
У такому випадку Президент ФК «Інгулець» Олександр Григорович Поворознюк вимушений офіційно спростувати своє висловлювання щодо підозри відносно футболіста Романа Помазана у впливі на результат матчу ФК «Нива-В» (Вінниця) – ФК «Інгулець-2» (Петрове), у зв’язку з неможливістю доведення вказаного факту.
Крім того, втретє звертаємося до Палати з вирішення спорів ФФУ щодо надання Нам повного тексту рішення Палати щодо дій Романа Помазана з метою звернення до Спортивного арбітражного суду (м. Лозанна, Швейцарія).
Президент ФК «Інгулець» Олександр Григорович Поворознюк відзначив: «Якщо кожен футболіст не буде нести відповідальність за виконання Контракту, самовільно залишати команду, підставляти своїх товаришів, порушувати норми етики та моралі, то що тоді буде з українським футболом?».
Разом з тим ФК «Інгулець» вкотре наголошує про свій курс щодо неухильного дотримання визнаних світовим спортивним співтовариством принципів чесної гри, викорінення проявів корупції, обману чи шантажу у футболі, протидію спробам використання гри в особистих інтересах.

 

Офіційний сайт ФК «Інгулець»

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні