Завершилося перше коло Відкритого Чемпіонату Знам’янського району

IMG_0583-280Вчора завершилося перше коло Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу сезону 2017 року.

Перед початком 9-го туру Чемпіонату, 2 червня, був зіграний перенесений матч восьмого туру «Дніпро» – «Старт». Перемогу здобула команда з Іванківців – 5:3. 
У Богданівці «Буревісник» (Петрове) здолав «Дружбу» з Диківки. Перший тайм зустрічі, у якому більше моментів мала «Дружба», завершився без забитих м’ячів. А от після перерви «Буревісник» забив два м’ячі. 

Наступного дня богданівський «Буревісник» мірявся силами зі знам’янським «Локомотивом». На 14-ій хвилині матчу Костянтин Самаїл скористався помилкою голкіпера гостей на виході і відкрив рахунок. Господарі мали ще кілька можливостей, щоб збільшити рахунок, але їх не реалізували. А на 31-ій хвилині зустрічі Андрій Савіцький-молодший зрівняв рахунок. Наприкінці тайму Андрій Свириденко знову вивів вперед «Буревісник». У другому таймі матчу більше моментів створили господарі, але надійно зіграв голкіпер гостей Владислав Маценко, який здійснив кілька сейвів. Одного разу м’яч поцілив у перекладину воріт «Локомотиву». Гості намагалися теж не відсиджуватися у захисті й старалися відігратися, але їм це не вдалося. 

У Дмитрівці було проведено також два матчі. Іванковецький «Старт» другий день поспіль грав і знову був результативний футбол за їх участі. «Старт» здобув впевнену перемогу над «Хлібодаром» – 8:3. У складі номінальних господарів покер оформив Олександр Постільняк, який очолив залік бомбардирів Чемпіонату. Нападник «Хлібодару» Олександр Степаненко у цьому матчі за свій рахунок записав хет-трик. 
Дмитрівський «Колос» втратив очки у зустрічі з «Дніпром». На початку матчу «Дніпро» вийшов вперед, реалізувавши пенальті. Після перерви вже господарі отримало право пробити пенальті – капітан «Колоса» Сергій Назаренко не реалізував пенальті. Та все ж з часом зусиллями Дмитра Баланди та Романа Дар’єва господарі вийшли вперед, але втримали переможний рахунок не зуміли – у компенсовані хвилини гості відігралися. 
У Єлизаветградці місцевий «Темп» зазнав розгрому від цибулівської «Ниви» – 2:7. 
Результати матчів 9-го туру:
«Буревісник» (Петрове) – «Дружба» (Диківка) – 2:0 (0:0) (Мельников, 58; Розсолодін, 69)
«Старт» (Іванківці) – «Хлібодар» (Суботці) – 8:3 (2:0) (Корчинський, 2; Сафронов, 19, 57; Постільняк, 46, 67, 75, 90; Кінах, 87 – Степаненко, 60, 70, 77)
«Колос» (Дмитрівка) – «Дніпро» (Стецівка) – 2:2 (0:1) (Баланда, 70; Дар’єв, 82 – Мусаєв, 7 (пен), 90+1)
«Буревісник» (Богданівка) – «Локомотив» (Знам’янка) – 2:1 (2:1) (Самаіл, 14; Свириденко, 44 – Савіцький А.А., 31)
«Темп» (Єлизаветградка) – «Нива» (Цибулеве) – 2:7
Перенесений матч 8-го туру «Дніпро» (Стецівка) – «Старт» (Іванківці) – 3:5

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні