«Інгулець-2» вдома зазнав поразки

fc_IngyletsУ заключному турі Другої ліги «Інгулець-2» вдома поступився команді «Тепловик-Прикарпаття» (Івано-Франківськ).

Звітний матч не порадував глядачів, які зібралися сьогодні на стадіоні у селі Володимирівка. Команди неквапливо розпочали матч. Одне з перших загострень було біля воріт гостей, але швидкий прохід по правому флангу завершився не точним прострілом паралельно воротам. Гості відповіли неточним ударом Василя Дербаха, який пробивав після передачі Олега Веприка.
На 20-ій хвилині матчу Дмитро Сидоренко вдало зіграв на перехопленні у центрі поля і другим дотиком вивів на ударну позицію Кобуладзе – Гіоргі пробив по центру воріт і голкіпер гостей Остап Вульчин спіймав м’яч. Матч не був багатим на небезпечні моменти. Було чимало боротьби та єдиноборств, і не рідко арбітр фіксував порушення правил. Одне зі стандартних положень використали гості: Олег Веприк виконав передачу зі штрафного – кращий бомбардир Другої ліги Ігор Худобяк прийняв м’яч у штрафному майданчику господарів і, зумівши розвернутися, точно пробив у дальній нижній кут воріт – Максим Гурідов не зумів виручити свою команду.
На старті другого тайму матчу господарі заробили штрафний удар: після виконання стандартного положення голкіпер гостей з труднощами «потягнув» удар у дальній нижній кут воріт. На шістдесятій хвилині матчу господарі втратили хорошу можливість зрівняти рахунок: гравець «Інгульця-2» отримав м’яч у штрафному майданчику суперника, але згаяв мить для удару – його корпусом від м’яча відтіснив захисник івано-франківської команди.
За вісім хвилин до завершення основного часу зустрічі гості провели змістовну атаку – Василь Дербах з лінії штрафного майданчику поцілив у нижній лівий кут воріт від голкіпера – 2:0 на користь гостей. До завершення матчу рахунок не зазнав змін. Відзначимо, що цей матч видався грубим – футболістам обох команд разом було показано аж 11 жовтих карток (8 з них отримали гості).
Досвід переміг молодість. У складі команди гостей грали більш досвідчені футболісти, і це далося взнаки. По при поразку «Інгулець-2» зумів залишитися на шостій сходинці у турнірній таблиці. «Енергія» зазнала поразки від винниківського «Руху», а «Нива-В» зіграла внічию з одеською «Реал Фармою», і не скористалися поразкою «Інгульця-2». Підопічні Андрія Кононенка при однаковій кількості очок за додатковими показниками випередив команду «Нива-В» з Вінниці.

«Інгулець-2» — «Тепловик-Прикарпаття» — 0:2 (0:1) (Худобяк, 40; Дербах, 82)
Стартові склади команд:
«Інгулець-2»: Гурідов, Кобуладзе, Росляков, Данільченко, Сидоренко, Бесараб, Омельченко, Коверник, Тимошевський, Шишка, Глоба
«Тепловик-Прикарпаття»: Вульчин, Бойко, Приймак, Бочкур, Гапончук, Боришкевич, Веприк, Януш, Гуменюк, Дербах, Худобяк
Попередження: Омельченко, 31; Росляков, 68; Клімаков, 82 – Бочкур, 34; Дербах, 57; Януш, 64; Худобяк, 78; Вульчин, 79; Веприк, 79; Сем’янчук, 90+1; Приймак, 90+3.

Офіційний сайт ФК Інгулець

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні