Відкритий Чемпіонат Знам’янського району: 20 забитих м’ячів у чотирьох матчах

ball-poleСьогодні, 29 квітня, відбулися чотири матчі четвертого туру Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу сезону 2017 року.

Матч між петровським «Буревісником» та дмитрівським «Колосом» видався досить цікавим та напруженим. У першому таймі зустрічі господарі відкрили рахунок: голкіпер «Буревісника» Володимир Домбровський реалізував пенальті. До завершення першої половини зустрічі були ще небезпечні моменти. Вадим Воловик не реалізував вихід один на один з голкіпером «Буревісника» і вже за мить була відповідь: Денис Пономар поцілив у перекладину воріт «Колоса». У компенсовані хвилини першого тайму матчу гості не реалізували стовідсотковий момент. На старті другого тайму матчу голкіпер «Колоса» «потягнув» удар Дениса Пономаря. «Колос» зумів переловити хід поєдинку. Результативним став вихід на заміну Володимира Сухового. Він на 80-ій хвилині матчу заробив штрафний удар – Олександр Ісаєва подав і Анатолій Волков виграв «другий поверх» та зрівняв рахунок. А через сім хвилин чудова атаку організували гості: Роман Дарьєв з центра поля виконав передачу на хід Роману Андрієнку, який прострілив вздовж воріт і Володимир Суховий забив переможний м’яч. У підсумку матч завершився з рахунком 2:1 на користь «Колоса».
У Єлизаветградці був голепад. У першому таймі команди забили по два м’ячі. Після перерви було забито ще 5 м’ячів. У Суботцях місцевий «Хлібодар» надзвичайно вдало провів перший тайм, забивши у ворота «Дніпра» аж три «сухі» м’ячі. Гості з Черкаської області зуміли відіграти два м’ячі, але все ж «Хлібодар» втримав переможний результат. У Цибулевому близько години глядачам прийшлося чекати забитого м’яча. Кращий бомбардир «Дружби» відкрив рахунок. Олександр Карауш подвоїв рахунок у зустрічі Ярослав Поплавка лише зумів відіграти один м’яч. То ж «Дружба» здобула дебютну перемогу у нинішньому сезоні.
Завтра, 30 квітня, у Богданівці матч «Буревісник» (Б) – «Старт» (Іванківці) завершить четвертий тур Чемпіонату.

«Буревісник» (Петрове) – «Колос» (Дмитрівка) – 1:2 (1:0) (Домбровський, 14 (пен) – Волков, 80; Суховий, 87)

«Темп» (Єлизаветградка) – «Локомотив» (Знам’янка) – 5:4 (2:2) (Вовкодав, 4; Верзілін, 12, 67; Гудзов, 55, 78 – Савін, 25; Марущук, 37; Александров, 72, 85)

«Нива» (Цибулеве) – «Дружба» (Диківка) – 1:2 (0:0) (Поплавка, 80 – Грузин, 60; Карауш, 72)

«Хлібодар» (Суботці) – «Дніпро» (Стецівка) – 3:2 (3:0) (Маринич, 24; Степаненко, 28; Прозоровський, 45 – Терновський, 53; Калюжний, 73)

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

 12 – загальна кількість переглядів, з них 2 перегляд (и, ів) сьогодні