Дев’ять нагород легкоатлетів Знам’янського району на Чемпіонаті області

errettt14 квітня на стадіоні «Зірка» у Кропивницькому відбувся Чемпіонат Кіровоградської області з легкої атлетики пам’яті заслуженого тренера України Володимира Іванця.

За нагороди змагань боротьбу вели 220 юнаків і дівчат 2000-2001 та 2002 років народження і молодше із 16 районів Кіровоградської області.
Успішно виступили на цих змаганнях спортсмени Знам’янської районної КДЮСШ. 
Олеся Крамаренко (Дмитрівське відділення Знам’янської районної КДЮСШ, тренер Віктор Солдатенко) посіла перше місце у забігах з бар’єрами на 100 та 400 метрів серед дівчат у молодшій групі. Данило Волков (Дмитрівське відділення Знам’янської районної КДЮСШ, тренер Віктор Солдатенко) у цих же дисциплінах серед юнаків молодшої групи теж завоював дві золоті нагороди. Анастасія Кобзар (Дмитрівське відділення Знам’янської районної КДЮСШ, тренер Віктор Солдатенко) у забігах з бар’єрами на 100 на 400 метрів серед дівчат у молодшій групі посіла відповідно друге та третє місця. 
У забігу з бар’єрами на 400 метрів серед молодших юнаків Олег Рохманчук та Іван Косюк (обидва з Володимирівського відділення Знам’янської районної КДЮСШ, тренер Віталій Воровський) відповідно посіли друге та третє місця. Руслана Велика (Володимирівське відділення Знам’янської районної КДЮСШ, тренер Віталій Воровський) посіла друге місце у забігу на 200 метрів. На стометрівці Руслана вийшла до фіналу, у якому була 5-ою. За крок від нагород зупинилися Олег Розманчук та Іван Косюк.

 22 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні