Четверте місце богданівських дівчат на обласних змаганнях

basketВідбулися обласні змагання з баскетболу (дівчата) серед загальноосвітніх навчальних закладів.

Знам’янський район на цих змаганнях представляла команда Богданівської ЗШ №1 ім. І.Г. Ткаченка (тренер Катерина Довженко).
Нагадаємо, що 2 квітня у спортивному залі Куколівської НВК (Олександрійський район) пройшли зональні змагання, участь у яких взяли команди з чотирьох районів (Знам’янського, Світловодського, Олександрійського та Петрівського). Вони зіграли в одне коло. Дівчата з Богданівки перемогли всіх своїх суперників і посіли перше місце на цих змаганнях. Найбільш складним для них був матч з командою Олександрійського району. По ходу зустрічі наша команда програвала з рахунком 2:14, але зуміла проявити характер та переломити хід зустрічі – 24:20.
4 квітня у Кропивницькому команда Богданівської ЗШ №1 ім. І.Г. Ткаченка посіла четверте місце. Підопічні Катерини Довженко здобули перемогу над командою зі Знам’янки та поступилися баскетболісткам Долинської і Помічної. У підсумку наші спортсменки посіли четверте місце на обласних змаганнях. 
Відзначимо, що команда з Богданівки продемонструвала відмінний результат. Ще зональних змаганнях вона зуміла перемогти команди районів, у яких є відділення з баскетболу, ведеться тренувальний процес. А що вже говорити про фінальні змагання? Команда з Долинської – минулорічний чемпіон. У Помічної багато років плідно працює тренер з баскетболу Аріель Фідальго. У Знам’янці працює не один рік два тренери з баскетболу. Також, зазначимо, що команди-суперниць були укомплектовані ученицями різних шкіл – збірні міст та районів. А у складі команди Знам’янського району грали лише учениці Богданівської ЗШ №1 ім. І.Г. Ткаченка, яких пару місяців тренує студентка четвертого курсу КДПУ Катерина Довженко. Віримо, що при створенні у майбутньому у селі Богданівка відділення з баскетболу матимемо ще кращі результати на обласних змаганнях. 
Висловлюємо слова вдячності Богданівському сільському голові Анатолію Олексійовичу Іващуку за допомогу у забезпеченні виїзду спортсменок на змагання!

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні