Поразка, перемога та нічия

ball-pole5Футбольні команди зі Знам’янського району продовжують підготовку до чемпіонату 2017 року.

Вчора, 25 березня, у Кропивницькому на стадіоні «Зірка» (штучне поле) суботцівський «Хлібодар» зустрічався з «Агроспортом» (Созонівка, Кіровоградський район). У першому таймі матчу власні помилки гравців «Хлібодара» призвели до чотирьох пропущених м’ячів. Після перерви команди обмінялися забитими м’ячами. У складі «Хлібодара» забитий м’яч на рахунку Романа Прозоровського. Підсумковий рахунок 5:1 на користь «Агроспорта».
25 березня у Знам’янці цибулівська «Нива» розгромила місцевий «Локомотив» – 7:2. У складі «Ниви» хет-трик оформив Ярослав Поплавка. Ще по одному м’ячу забили Володимир Москаленко, Роман Жуган, Сергій Білоголовий та Ігор Назарко.
Сьогодні, 26 березня, ж знам’янський «Локомотив» протистояв іншій команді району – дмитрівському «Колосу». У першому таймі зустрічі «Локомотив» вийшов вперед, а через кілька хвилин подвоїв рахунок. «Колос» до перерви зумів один м’яч відіграти. У другому таймі матчу «Колос» перехопив ініціативу на футбольному полі і зумів не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Та все ж до завершення матчу «Локомотив» зрівняв рахунок – 3:3. У складі «Колоса» м’ячі забили Андрій Радченко, Дмитро Баланда та Володимир Суховий.  
Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко!

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні