У Кропивницькому грали у міні-футбол 8х8 (+фото)

img_9955525-26 березня у Кропивницькому на стадіоні «Зірка» (штучне поле 30х70) відбувся чемпіонат Кіровоградської області з міні-футболу в залік обласних спортивних ігор серед ОТГ, районів та міст області.

Знам’янський район на змаганнях представляв «Старт» (Іванківці) як переможець Першості Знам’янського району з футзалу (5х5), що проходила у січні-лютому цього року. Згідно жеребкування «Старт» потрапив до четвертої групи. 
Відзначимо, що попередні роки на обласних змаганнях грали у міні-футбол (5х5). У нинішньому році сталися неочікувані зміни: за день до змагань повідомили про доповнення до регламенту, а саме команди грають у міні-футбол 8х8. І вийшло так, що Першість району грали 5х5 (райони так проводили свої змагання у спортивних залах). Готувалися до формату 5х5, а прийшлося грати – 8х8 (фактично «Старт» без замін – лише один запасний гравець). При цьому розмір воріт був не стандартний для змагань даного формату.
У першому турі групи «Старт» розійшовся миром з командою з Гайворонського району – 0:0. Зазначимо, що у другому таймі матчу «Старт» не реалізував два стовідсоткові шанси: Олександр Постільняк та Руслан Хандусенко (на останніх секундах зустрічі) не реалізували виходи один на один з голкіпером, пробивши повз ворота. У другому турі з рахунком 1:0 «Старт» переміг колектив з Бобринецького району. Могли виграти і з більшим рахунком, але суперника двічі виручила штанга їх воріт. 
Граючи майже без замін, на останній матч проти команди з Маловисківського району гравцям «Старту» не вистачило сил. У попередньому матчі з бобринчанами отримали пошкодження лідери команди Олександр Постільняк і Борис Сафронов. Програючи по ходу зустрічі, у «Старту» був вилучений Роман Дар’єв за неспортивну поведінку. Зазначимо, що виплеск емоцій від Романа стався у зв’язку з негативною роботою арбітрів, які не зупинили матч після кількох поспіль порушень правил проти нього. Роман піддався на провокації опонентів. У підсумку «Старт» поступився з рахунком 0:1. Набравши чотири очки, «Старт» не вийшов з групи. Команда з Маловисківського району з 7-ма очками стала переможцем групи і вийшла до фінальної частини змагань. 
На цих змаганнях «Старт» виступав у такому складі: Олександр Кушніренко, Валентин Русін, Олександр Холін, Влад Філінський, Руслан Хандусенко, Роман Дар’єв, Олександр Постільняк, Борис Сафронов та Максим Колісниченко. Тренер команди Тарас Барвінок.
Відзначимо, що «Старт» на обласних змаганнях виступав за фінансової підтримки ТОВ АФ «Іванківці» (керівник Ігор Павлович Бистріцький).

 33 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні