Поразка «Інгульця» від команди з Охтирки

fc_IngyletsСьогодні у селі Головківка відбувся матч 22-го туру Першої ліги «Інгулець» – «Нафтовик-Укрнафта».

Стартовий склад «Інгульця» у порівнянні з попереднім матчем зазнав певних змін. У складі номінальних господарів дебютував Арман Кен Елла, який зайняв позицію правого півзахисника. На іншому фланзі півзахисту грав Богдан Боровський. У центрі оборони розташувалися Іван Мучак та Владислав Клименко. У опорній зоні грали Євген Запорожець, Микита Ткачов та Євген Немтінов. В обороні на флангах грали Роман Світличний та Ігор Коцюмака. На вістрі атаки перебував Давид Джанелідзе.
Активно матч розпочали номінальні господаря поля – футболісти «Інгульця». На старті зустрічі виділявся своєю активністю Роман Світличний, який грав проти своєї колишньої команди. Вже на сьомій хвилині зустрічі натиск намагався зупинити грубим порушенням правил Вячеслав Поднебенной – на щастя, Роман зумів продовжити матч. Вже через хвилину Роман виконав гостру передачі з правого флангу атаки на дальню штангу воріт Валерія Юрчука – ніхто з партнерів Романа цю чудову передачу замкнути не зумів. А на 12-ій хвилині зустрічі гості провели першу змістовну атаку, яка увінчалася успіхом – трьохходівка Є. Пасіч – Черній – Лозовий завершилася потужним ударом останнього.
Пропустивши м’яч, «Інгулець» більшими силами пішов вперед. На 14-ій хвилині матчу капітан «Інгульця» Євген Запорожець з 20 метрів пробив поруч зі штангою воріт суперника. Потім були 15 хвилин напруженої боротьби, коли чимало єдиноборств і мало небезпечних моментів. А на 29-ій хвилині зустрічі арбітр призначив штрафний удар поруч з кутом штрафного майданчику «Інгульця». Капітан охтирчан Леонід Бояринцев «прорізав» стінку футболістів суперника і м’яч після рикошету потрапив до Передистого, який в один дотик на дальній штанзі переправив «круглого» у сітку воріт «Інгульця» — 2:0. Цей епізод у звітному матчі, ймовірно, став переломним. Перевага у два м’ячі додала впевненості у діях гостей. Футболістам «Інгульця» потрібно було ж ризикувати та йти вперед, намагаючись ще до перерви відіграти хоча б один м’яч. На жаль, цього зробити не вдалося. Наприкінці тайму Олександр Логінов ударом зі штрафного змусив Геннадія Ганєва продемонструвати свою майстерність.
Другий тайм зустрічі розпочався з атак «Інгульця». На 49-ій хвилині у штрафному майданчику гостей була «пожежа» і м’яч влучив у руку гравця охтирчан, але арбітр не призначив пенальті. Через пару хвилин Роман Світличний подачею за штрафного «знайшов» на ближній штанзі воріт Євгена Немтінова, який ударом головою з убійної позиції пробив вище воріт. Чудову можливість відіграти один м’яч було втрачено. Через кілька хвилин Роман Світличний «заробив» перспективний штрафний удар – Богдан Боровський пробив у стінку футболістів, змарнувавши гарний шанс забити м’яч.
Євген Пасіч під гострим кутом вийшов один на один з голкіпером «Інгульця», але програв дуель Геннадію Ганєву. Ще через пару хвилин Костянтин Черній загрожував воротам Ганєва – м’яч після удару гравця гостей полетів вище воріт. На 60-ій хвилині матчу Микита Ткачов «обрізався» у центрі поля – послідувала передача вперед і голкіпер Геннадій Ганєв на мить випередив нападника суперника. А на 64-ій хвилині зустрічі Владислав Клименко у опорній зоні припустився помилки, давши можність Вячеславу Поднебенному пробити по воротах – 0:3. Через 5 хвилин Владислав Клименко реалізувався за помилку – він пішов вперед і, отримавши у куту штрафного майданчику, прицільно пробив у дальній верхній кут воріт гостей – 1:3. У подальшому «Інгулець» намагався відіграти, але не зумів. Гості грамотно оборонялися, не забуваючи про контратаки. Одна з них могла завершитися взяттям воріт – Євгеній Лозовий не реалізував вихід один на один з голкіпером «Інгульця».
Матч завершився з рахунком 3:1 на користь команди «Нафтовик-укрнафта». Першого квітня «Інгулець» у Черкасах зіграє з ФК «Черкаський Дніпро».

«Інгулець» – «Нафтовик-Укрнафта» – 1:3 (0:2) (Клименко, 69 – Лозовий, 11; Передистий, 30; Піднебенной, 64).
25 березня 2017 року. 15.00. с. Головківка. Стадіон «ГОЛовківський».
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків).
Асистенти арбітра: Сергій Наскалов (Мукачево), Андрій Лібстер (Луганськ).
Резервний арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький).
Делегат ФФУ: Анатолій Жосан (Херсон).
«Інгулець»: Ганєв, Мучак (Вечтомов, 88), Арман Кен Елла (Січінава, 68), Запорожець, Клименко, Коцюмака, Боровський, Джанелідзе (Мішуренко 50), Світличний, Ткачов, Немтінов.
Запасні: Попович, Медведєв, Павелько, Кретов.
«Нафтовик-Укрнафта»: Юрчук, Бояринцев-к, Логінов, Зайчук, Є. Пасіч, Передистий, Піднебенной, Лозовий (Власюк 81), Г. Пасіч (Герт 68), Сондей (Войцеховський 88), Черній.
Запасні: Данкович, Білик, Лапін, Антюх.
Попередження: Запорожець, 43 – Піднебенной, 45; Передистий, 56.

Офіційний сайт ФК «Інгулець»

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні