Євген Коноплянка поділився очікуваннями від матчу з хорватами

KonoplyankaВихованець кропивницького футбольного клубу “Олімпік”, півзахисник збірної України з футболу Євген Коноплянка наголосив на важливості гри зі збірною Хорватії і зізнався, що нічийний результат був би задовільним.

Про це повідомляє football.ua.

“Матч з Хорватією буде складним для нас, тому що це виїзна гра. Хорватія – дуже сильна збірна і ми знаємо, що нам буде нелегко. Це буде найскладніший матч кваліфікації, результат якого багато що вирішує”, – сказав Коноплянка – Можна сказати, що Хорватія буде фаворитом цього матчу з кількох причин. Вони грають на своєму полі, а їх гравці грають в топ-клубах, і, що важливо, грають там ключову роль. На папері у Хорватії перевага”.

Кропивничанин Євген Коноплянка зізнався, що нічия проти хорватів стала би задовільним результатом.

“Проти Хорватії в Загребі ми були б задоволені і нічиєю. Це я точно можу сказати. Україна втратили чотири очки в матчах з Ісландією і Туреччиною, де не змогли втримати перевагу. Ми продовжуємо працювати і сподіваємося, що в майбутньому такого не повториться. Зараз зробимо все, щоб набрати максимум очок за решту тури”, – пообіцяв лідер збірної України.

Поєдинок між збірними Хорватії та України відбудеться сьогодні, 24 березня, у Загребі. Початок о 21.45.

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні