Володимир Прийомов: «Олександрія» рішуче налаштована на боротьбу за путівку в Лігу Європи

fc_olexand3Нападник Володимир Прийомов прокоментував свій перехід в “Олександрію”:

– Я чекаю оформлення міжнародного трансферу з боку іранського “Персеполіса”, де я до цього виступав. Сподіваюся, на цьому тижні питання буде вирішено. Звичайно, мені хочеться грати як можна швидше. Але зі свого боку прискорити цей процес я не можу. Рішення з даного питання від мене не залежить.

Фізично я почуваю себе добре. Ніякої великої перерви та бездіяльності у мене не було. До того ж, з “Олександрією” я тренуюся вже кілька днів. І цього часу цілком вистачило, щоб підтягнути і поліпшити свій стан. З цим не повинно бути ніяких проблем.

Команда рішуче налаштована на боротьбу за путівку в Лігу Європи. І я не бачу причин, з яких вона повинна відмовлятися від неї.

В “Олександрії” є колектив, який ось вже не перший рік грає разом. Плюс є хоч і невелика, але фінансова підтримка з боку президента клубу. Зараз в Україні це важливо. Зі стабільним складом і більш-менш стабільною фінансовою базою команда може стати четвертою силою в Прем’єр-лізі.

В Ірані все абсолютно по-іншому, до усього цього необхідно було звикнути. Так відразу в Ірані все навряд чи у когось вийде. Варіант продовження кар’єри в Азії досі можливий. Але зараз я гравець “Олександрії”. Тому зараз говорити на цю тему зовсім не варто. Подивимося, що буде влітку. Все можливо, – сказав Прийомов в інтерв’ю Sport Arena.

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні