Молодь кропивницької “Зірки” перемогла “Нову Поліцію”

fc_zirka13Кропивницька «Зірка» U-19 провела чергову товариську зустріч. На полі зі штучним покриттям нашого стадіону підопічні Руслана Бідненка грали з командою «Нова Поліція».

Уже на стартових хвилинах нашій команді вдалося приголомшити суперника швидким голом. Артем Лев з центра поля проривався на «побачення» з голкіпером, але відпустив м’яч далеко від себе. Проте запресингував воротаря, відібрав у нього м’яч і забив уже практично в порожні ворота – 1:0. За п’ять хвилин «Зірка» U-19 могла забити вдруге. Швидка контратака закінчилася гострим пасом від Євгена Куцева на Артема Лева. Останній ввірвався до штрафного майданчика, обіграв захисника, але його потужний «постріл» страж воріт «Нової Поліції» відбив. Можливість створити гостроту біля наших воріт у «поліцейських» під час стандарту. Зі штрафного пробивав Олександр Кочура, але влучив у «стінку». Лише на 23-й хвилині відбувся перший удар в отвір воріт Марка Медведєва. Після кутового, гравець наших суперників пробивав з близької відстані, але Медведєв зреагував на удар і зафіксував м’яч у руках.

А от на 37-й хвилині у «Нової Поліції» була реальна нагода зрівняти рахунок. Після подачі Тараса Чемериса нападник головою трохи не дотягнувся до м’яча, перебуваючи вже практично в кількох метрах від воріт. І як кажуть у таких випадках: «Не забиваєш ти, забивають тобі». Атака у відповідь стала для «Зірки» гольовою. Олександр Хруленко наважився на дальній удар. М’яч дорогою зачепив захисника і трохи змінивши траєкторію залетів за комірець голкіперу – 2:0.

У другому таймі слід відзначити можливість відзначитися гравця «Зірки» U-17, котрого Руслан Бідненко потрохи починає залучати до ігор за U-19, Максима Філіпова. У штрафному майданчику він розібрався з кількома опонентами, та м’яч після його удару трохи розминувся зі стійкою. За хвилину після цього наша команда забила втретє, але під час передачі від Максима Філіпова на Євгена Куцева, котрий в підсумку виконував результативний простріл до штрафного майданчика, був зафіксований офсайд. Також, можливість довести рахунок до розгромного на 74-й хвилині була й у Михайла Боздаган’яна. Проте після чудового пасу Філіпова нападник пробив трохи незграбно, тож голкіпер зафіксував м’яч у руках. А от «Нова Поліція» на 87-й хвилині забила. Після закидання до штрафного майданчика гравець наших суперників у дотик пробив у дальній кут – 2:1. Кінцівка матчу за такого рахунку видалася нервовою, проте підопічним Руслана Бідненка вдалося втримати переможний результат.

Відтак, «Зірка» U-19 здобуває перемогу над «Новою Поліцією» з рахунком 2:1 і в гарному настрою продовжує свою підготовку до старту весняної частини чемпіонату України.

«Зірка» U-19 (Кропивницький) – «Нова Поліція» (Кропивницький) – 2:1.

16 лютого 2017 року (четвер). Початок о 13:00. Кропивницький. Стадіон «Зірка» (поле зі штучним покриттям). -1 С. 50 глядачів. Товариський матч.

Арбітр: Удовенко Євгеній (Кропивницький).

Асистенти арбітра: Бондаренко Сергій (Кропивницький), Мерзляков Станіслав (Кропивницький).

«Зірка» U-19: 43. Медведєв Марк (б/н. Кожухар Сергій, 46), новачок, 58. Смиченко Данило (к/к) (63. Павлюк Кирило, 46), новачок, 51. Куцев Євген, 97. Дністрянський Олександр (70. Клочан Владислав, 46), 49. Хруленко Олександр, новачок (37. Касімов Дмитро, 33), новачок, 45. Замуренко Павло, б/н. Лев Артем (79. Боздаган’ян Михайло, 71). Старший тренер: Бідненко Руслан.

Голи за «Зірку»: 1:0, Лев Артем (6), 2:0, Хруленко Олександр (38).

Офіційний сайт ФК Зірка

 22 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні