У Франції легкоатлетка з Кіровоградщини завоювала бронзову нагороду

MelnikУкраїнські спортсменки завоювали призові місця на змаганнях з легкої атлетики Meeting Feminin du Val d’Oise, що проходили у французькому місті Обонн. Серед призерок була уродженка Кіровоградщини (смт Олександрівка) Тетяна Мельник, яка у бігу на 400 м завоювала бронзу.

Про це пише “Газета по-українськи”.

Біг на 400 м виграла Ольга Земляк. Вона перемогла з результатом 52,39 с – особистий рекорд на цій дистанції в закритих приміщеннях. Другою фінішувала українка Ольга Бибик – 53,29 с. Тетяна Мельник виступала у фіналі “Б” і була там третьою – 54,65 с.

Ольга Ляхова стала найкращою на дистанції 800 м. – 2.03,04 хв. Ганна Плотіцина впевнено перемогла на дистанції 60 м із бар’єрами, подолавши її за 8,08 с.

Юлія Чумаченко була поза конкуренцією в секторі для стрибків у висоту. З результатом 1,88 м вона виграла змагання. Як переможниця українка вийшла на наступну висоту – 1,90, яку теж подолала з першої спроби.

Марина Кіліпко була другою у стрибках із жердиною – 4,40 м. Після двох невдач на висоті 4,45 вона перенесла завершальну спробу на 4,50 м. Подолати українці її не вдалося.

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні