На перегляді у лідера другої ліги перебуває вихованець знам’янського футболу

PoplavkaНа перегляді у лідера чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги “Кременя” перебуває вихованець знам’янського футболу Ярослав Поплавка. 

Він брав участь у матчах “Кременя” на Кубку Пожечевського. За результатами групового етапу “Кремінь” вийшов до фіналу Кубка Пожечевського, який відбудеться 15 лютого.

Довідка: Ярослав Поплавка народився 16 жовтня 1992 року. Перший тренер Сергій Віталійович Грінкевич. В дитячо-юнацькій футбольній лізі виступав в складі олександрійських команд «Кристал» (8 матчів) та «Олександрія-Аметист» (16 матчів, три забиті м’ячі). Далі виступав в чемпіонаті Кіровоградської області, захищаючи кольори ФК «Знам’янка» та «Аметисту». В 2011\2012 роках в першості дублерів за ПФК «Олександрія-2» провів 17 матчів. Наступні півтора роки Ярослав грав в складі «Буревісника» (с. Петрове Знам’янський район) (23 матчі, 3 забиті м’ячі). Ще один рік він виступав за «АФ-П’ятихатська» (с. Володимирівка Петрівський район). У минулому сезоні у складі херсонського «Кристалу» Ярослав зіграв 18 офіційних матчів у другій лізі та Кубку України.

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні