Дубль кропивницької «Зірки» переміг «Мир»

fc_zirkaДублюючий склад кропивницької «Зірки» продовжує готуватись до старту весняної частини чемпіонату України U-21. Сьогодні, 11 лютого, наша команда провела черговий товариський поєдинок. Матч відбувся в Олександрії на стадіоні «Ніка+». Суперник — представник другої ліги, ФК «Мир» (Горностаївка).

Уже на другій хвилині звітної гри кропивничани мали супернагоду, аби забити швидкий гол. Один із потенційних новачків дублю був вільним у штрафному майданчику, але ударом значно вище поперечини замкнув простріл з правого флангу. Загалом, треба відзначити, що дубль кропивницької «Зірки» на початку матчу володів більшою перевагою, та от втілити її у забиті м’ячі поки не вдавалося. Зокрема, на 12-й хвилині гравець на перегляді класно навісив зі штрафного удару, але вже у штрафному майданчику як слід м’яч не зумів обробити Ігор Ченакал, випустивши його за лінію воріт.

Після цього, ударну семихвилинку провели горностаївці. За цей час їх нападник Антон Яременко тричі виходив на побачення з нашим голкіпером, але щоразу переможцем з цієї дуелі виходив наш воротар. Номінальні гості відповіли стандартами, котрих у першому таймі на половині поля «Миру» було немало. Проте жоден з них, на жаль, гостроти не приніс — захист наших опонентів щораз виносив м’яч зі свого штрафного майданчика.

Наприкінці тайму суперники обмінялись небезпечними випадами на ворота одне одного. Атака команди з Горностаївки завершилась заблокованим ударом та «пострілом» з лінії штрафного майданчика, який голкіпер «Зірки» відбив. Наша ж атака три в два увінчалась пострілом повз дальній кут з вигідної позиції одним з потенційних новачків.

А після перерви «Мир» лише на початку створив момент, який важко назвати небезпечним — удар головою після кутового був набагато вище воріт. А кропивничани набрали обертів і серйозно притиснули своїх суперників. На 53-й хвилині надпотужний постріл Ігоря Паньковського з лінії штрафного майданчика прийняла на себе поперечина. Один із гравців на перегляді, перехопивши пас захисника своєму голкіперу, не зумів як слід пробити по порожніх воротах, і страж воріт «Миру», встиг накрити м’яч на лінії. Ще за дві хвилини Андрій Капелян на дальній стійці не влучив у ворота, замикаючи подачу зі штрафного удару.

Гол назрівав і визрів на 69-й хвилині. Нападник кропивничан після чудового розрізного пасу по центру вирвався на «побачення» з воротарем і чітко реалізував його — 0:1. Не встигли горностаївці відійти від цього голу, як м’яч удруге опинився в сітці їх воріт. Той-таки нападник оформив дубль, у підкаті вибивши м’яч з-під ніг голкіпера й влучивши таким чином у ціль — 0:2.

Та й на цьому кропивничани не збирались зупинятись, намагаючись забити ще й ще. «Мир» же не був помітний в атаках. Зокрема, Ігор Паньковський вдруге «вистрілив» здалеку, але цього разу несильно й низом — воротар Денис Завгородній без проблем накрив м’яч. Міг нападник, котрий офрмив у цьому поєдинку дубль, записати в свій актив і хет-рик, та не реалізував черговий вихід віч-на-віч.

Отож, дублюючий склад кропивницької «Зірки» здобуває дуже впевнену перемогу над командою з другої української ліги, горностаївським «Миром», з рахунком 2:0 і в хорошому настрою продовжує підготовку до сезону.

«Мир» (Горностаївка) – «Зірка» U-21 (Кропивницький) – 0:2 (0:0).

11 лютого 2017 року (субота). Початок о 12:00. Олександрія. Стадіон «Ніка+». –3 С. 50 глядачів. Товариський матч.

Арбітр: Сиротюк Олег (Олександрія).

Асистенти арбітра: Тітаренко Вадим (Олександрія), Архіпов Олександр (Олександрія).

«Мир»: б/н. Завгородній Денис, 5. Лаптєв Михайло, 17. Чмеленко Павло, 3. Рафальський Ярослав, 20. Притиковський Денис, 8. Гуральський Данило, 18. Бондаренко Денис (6. Цурупін Артем, 46), 7. Кривич Михайло, 10. Комягін Юрій, 23. Яременко Антон (15. Савченко Владислав, 46), 14. Кателін Євген.

«Зірка» U-21: 12. потенційний новачок, 81. Сідельник Денис (к/к), 83. потенційний новачок, 48. потенційний новачок, 31. Ченакал Ігор (86. Паньковський Ігор, 46), 36. Болобан Олексій, 35. Іродовський Олег, 57. Капелян Андрій (75. потенційний новачок, 64), 94. потенційний новачок, 80. потенційний новачок, 59. потенційний новачок (47. потенційний новачок, 87).

Голи: 0:1, потенційний новачок (69); 0:2, потенційний новачок (71).

Попередження: потенційний новачок (17), потенційний новачок (89).

Офіційний сайт ФК Зірка

 21 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні