«Інгулець» стартував на Кубку Пожечевського

fc_Ingylets«Інгулець» стартував на Кубку Пожечевського, розіграш якого проходить на НТБ ФК «Полтава» у селі Копили (Полтавська область). 

У першому турі суперником був ФК «Олімпія» (Савинці). Вже на восьмій хвилині матчу «Інгулець» мав шанс відкрити рахунок, але Олексій Павелько з п’яти метрів не зумів переграти голкіпера суперника. Загалом же у перші двадцять хвилин була рівна гра. На 15-ій хвилині матчу Геннадій Ганєв виграв дуель у гравці «Олімпії». Євгеній Немтінов кілька раз пробив по воротах «Олімпії» за меж штрафного майданчику. І на четвертий раз Євгеній пристріляв – він ударом з 25 метрів забив гарний м’яч.
На старту другої половини зустрічі «Олімпія» один м’яч відіграла. Футболісти «Інгульця» пропустили контратаку і Олег Бажан реалізував вихід один на один з голкіпером. Але вже через три хвилини «Інгулець» знову вийшов вперед: при виконанні кутового гравцями «Олімпії» футболісти «Інгульця» перехопили м’яч і провели зразкову контратаку, яку результативно завершив Євген Запорожець. На 74-ій хвилині матчу «Інгулець» забив ще один м’яч, який подібний був до попереднього: після вкидання ауту «Олімпії» було перехоплено м’яч і Євген Запорожець передачею вивів Руслана Нікуліна, який переграв голкіпера суперника – 3:1. На 82-ій хвилині матчу Дмитро Клімаков завдяки індивідуальному проходу загрожував воротам «Олімпії» зі зручної позиції, але захисник суперника в останню мить у підкаті вибив м’яч. Через три хвилини «Інгулець» провів ще одну хорошу комбінацію за участю Запорожця, Шарка і Клімакова, яку завершував останній – м’яч після удару Дмитро пролетів поруч з дев’яткою воріт.
У наступному турі, 10 лютого, «Інгулець» зустрінеться з дублем полтавської «Ворскли». Початок матчу о 12.00.

ФК «Олімпія» (Савинці) – ФК «Інгулець» — 1:3 (0:1) (Бажан, 48 — Немтінов 36, Запорожець, 51, Нікулін, 74)
ФК «Олімпія»: Мачуга, Богомаз, Гришанович (Тарганчук, 46), Рудченко (Левцун, 73), Морозов, Пономаренко (Фабунми, 46), Ковтун В., Апришко (Гулович, 63), Рудюк, Стрельцов (Бажан), Гриценко (Шеремент, 62)
ФК «Інгулець»: Ганєв (Попович, 46), Гвоздевич (Коцюмака, 52), Вечтомов (Ткачов, 46), Мучак (Медведєв, 79), Клименко (Кобуладзе, 79), Немтінов (Запорожець, 46), Павелько (Клімаков, 65), Боровський (Нікулін, 65), Сітчінава (Красов, 74), Колєсніков (Шарко, 46), Світличний (Кретов, 46).
Попередження : Гриценко, 30; Стрельцов, 57; Тарганчук, 64; Бажан, 75.

У іншому матчі цієї групи охтирський «Нафтовик-Укрнафта» розійшовся миром з дублем полтавської «Ворскли» — 1:1. Обидва м’ячі були забиті у першому таймі матчу. На гол охтирчан реалізованим пенальті відповіли молоді полтавчани.

«Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) — «Ворскла U-21» (Полтава) — 1:1 (1:1) (Передистий — ? (пен)).
«Нафтовик-Укрнафта» (перший тайм): Чеботарьов, Бояринцев, Білик, Піднебенной, Передистий, Лозовий, Г.Пасіч, Є.Пасіч та гравці, які перебувають на перегляді.
«Нафтовик-Укрнафта» (другий тайм): Данкович, Циколія, Власюк, Черній, Зайчук, Герт, Сондей, Войцеховський, Лапін, Антюх та гравець, який перебуває на перегляді.

Офіційний сайт ФК “Інгулець”

 7 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні