Владислав Рижов: Над пропозицією «Золотого Века» довго не думав

RizhovПо закінченню двохматчевого протистояння чемпіонату України у Вищій лізі, в якому підопічні Андрія Бєлозерського на власному майданчику двічі подужали  МБК «Маріуполь», новачок «Золотого Века» Владислав Рижов дав перше інтерв’ю в статусі гравця кропивницького клубу.

– Над пропозицією «Золотого Века» довго не думав. Усе сталося дуже швидко. Зателефонував Андрій В’ячеславович і запросив мене в свою команду. Не сумнівався, що приймаю правильне рішення, адже в Кропивницькому створили дуже хороший колектив, який ставить перед собою доволі високі завдання, – наголосив на початку розмови Владислав Рижов і додав, що зараз усе ще притирається до команди і вчиться взаємодіяти з новими партнерами. Тому ще є над чим працювати.

Зазначимо, що дебютував Владислав у складі «Золотого Века» проти свого колишнього клубу – МБК «Маріуполь». У першій грі йому вдалося заробити 9 очок, виконати 2 підбирання і 6 передач, а в другому поєдинку новоспечений гравець кропивницького клубу відзначився 17 очками, 4 підбираннями й 3 передачами.

– Проти «Маріуполя» грав так само, як і проти будь-якого іншого суперника. Ми професіонали і повинні демонструвати це на майданчику. Тепер я гравець «Золотого Века» і є частиною цього колективу, – наголосив Влад Рижов.

Прес-служба ФБКО

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні